سال گذشته واتساپ از ویژگی تحت عنوان ارسال پیام حذف شونده خبر داده بود که به موجب آن پیام‌های ارسال شده بعد از گذشت هفت روز به صورت خودکار حذف می‌شدند. اکنون این قابلیت به صورت پیش فرض و با گزینه‌های زمانی مختلف در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرد.

واتساپ می‌گوید اکنون کاربران این پلتفرم گزینه‌ای را در اختیار خواهند داشت که با فعال کردن آن می‌‌توانند تمام پیام‌های ارسال شده را براساس زمان بندی مورد نظر خود از چت حذف کنند. کاربران گزینه‌های زمانی مختلفی در اختیار دارند و با انتخاب هر کدام از بازه‌های زمانی مشخص شده، امکان حذف پیام‌ها در اختیارشان قرار می‌گیرد.

واتساپ

واتساپ و پیام ناپدید شونده

نوامبر سال گذشته این قابلیت از سوی واتساپ معرفی شد، اما در آن مقطع زمانی کاربران، با فعال کردن این گزینه، پیام‌ها تنها پس از هفت روز حذف می‌شدند. در حال حاضر سرویس پیام‌رسان متعلق به متا می‌گوید گزینه‌های بیشتری را برای بازه زمانی حذف پیام در نظر گرفته است.

در واقع کاربران می‌توانند بعد از ۲۴ ساعت تا حتی ۹۰ روز بعد از ارسال پیام آن را حذف کنند. چنین قابلیتی پیشتر توسط وب‌سایت WABetaInfo گزارش داده شده بود.

واتساپ خاطرنشان می‌کند با فعال کردن این گزینه، زمانی که کاربر وارد چت جدید می‌شود، نوتیفیکیشنی برایش نمایش داده خواهد شد. در نوتیفیکیشن به این نکته اشاره می‌شود که پیام‌های ارسال شده بعد از بازه زمانی مشخص شده توسط کاربر از ۲۴ ساعت تا ۹۰ روز به صورت خودکار حذف می‌شوند.

کاربران گزینه‌ای را در اختیار دارند تا بتوانند این ویژگی را غیرفعال کنند. واتساپ همچنین به این موضوع اشاره کرده که هنگام ایجاد گروه‌، گزینه جدیدی برای کاربر نمایش داده می‌شود تا بتواند قابلیت پیام ناپدید شونده را فعال کند.

به گفته واتساپ این قابلیت در دسترس کاربران سیستم عامل اندروید و iOS قرار می‌گیرد.